طرز تهیه غذای کودک با موز

آیا شما هم نگران تغذیه کودک خود از مواد فروشگاهی و سوپر مارکت ها هستید؟

بهترین روش تغذیه کودک، آموزش و تهیه غذای خانگی برای آن است.

وقتی صحبت از فرزندانمان می شود ، ما به عنوان مادر می خواهیم بهترین ها را به آنها بدهیم، ما می خواهیم آنها سالم باشند و می خواهیم بهترین شروع زندگی را داشته باشند.

یک راه عالی برای شروع تغذیه کودک ، تهیه غذای خانگی برای آن است.

متأسفانه غذای کودک خریداری شده از فروشگاه می تواند مملو از مواد شیمیایی و سایر مواد تند و زننده باشد.

تهیه غذای تازه و سالم خانگی روشی عالی برای خوراک و پرهیز از مواد ناسالم غذاهای فروشگاهی می باشد.

طرز تهیه پوره موز

پوره موز یکی از بهترین گزینه ها برای تغذیه سریع کودک است.

وقت ندارید غذای کودک را رنده کنید؟ آیا باید کودک را در ماشین یا جایی بیرون غذا دهید؟ آیا نگران خراب شدن غذای کودک خود در هنگام بیرون رفتن هستید؟

جای نگرانی نیست ، پوره موز بهترین راه حل است!

پوره موز ساده ترین غذای کودک برای تهیه است! تنها موادی که برای این دستورالعمل به آن نیاز خواهید داشت موز و احتمالاً کمی آب است.

پس بیایید شروع کنیم و برویم پوره موز درست کنیم!

طرز تهیه پوره موز برای کودکان

موز مناسب برای غذای کودک باید چگونه باشد ؟

هنگام تهیه غذای کودک با موز ، باید میزان رسیده بودن موز را در نظر بگیرید.

در بزرگسالی ، همه ما موزهایمان را در هر مرحله ای از رسیدگی باشد استفاده میکنیم، برخی موز سبز و برخی موز با لکه سیاه را دوست دارند.

اما هنگامی که نوبت به تغذیه موز کودک می رسد، باید موزهایی را که بسیار رسیده اند به آنها بدهید، باید رنگ آن زرد و دارای چند تکه سیاه است.

هنگامی که موز در این مرحله است، نه تنها هضم آن برای کودک آسان تر است، از نظر میزان مواد غذایی نیز غنی تر است.

فواید موز برای کودکان

غذای کودک پوره موز

حال ، چگونه می توانیم از موز کامل به غذای موز برسیم؟

صادقانه بگویک که این فوق العاده آسان است!

  • با پوست گرفتن موز شروع کنید.
  • مرحله بعدی را می توان به یکی از دو روش انجام داد. می توانید موز را با چنگال له کنید ، یا می توانید آن را پوره کنید.
  • اگر کودک شما کوچکتر است یا اولین بار است که موز می خورد ، توصیه می کنم آنرا پوره کنید زیرا بافت نرم تری به آن می دهد.
  • اگر کودک شما کاملا غذاخور شده است، بنابراین موز را با چنگال له کنید، حتماً همه تکه ها را له کنید تا کودک خسته نشود یا خفه نشود.
  • همچنین اگر موز برای کودک خیلی غلیظ است ، کمی آب تسویه یا جوشیده اضافه کرده و آن را با موز مخلوط و له کنید.
  • برای پوره کردن موز ، خرید یک مخلوط کن با کیفیت را توصیه می کنم.(مخلوط کنی که غذای کودک را با قوام عالی له کند.)

موزها را به مخلوط کن اضافه کنید. شما می توانید فقط مقدار مورد نیاز خود را مخلوط کنید، یا می توانید به صورت دسته ای مخلوط کرده و مقداری را برای بعد ذخیره کنید.

در ادامه بهترین روش برای یخ زدن پوره موز را برایتان توضیح می دهم.

هنگام ترکیب احتمالا لازم باشد کمی آب نیز اضافه کنید، اگر موز واقعاً غلیظ به نظر می رسد ، باید کمی آب اضافه کنید تا به قوام مناسب برسد.

بیشتر بخوانید : دستورالعمل های ساده برای غذا خور کردن کودک

نحوه نگهداری غذای خانگی کودک

اما صبر کنید ، ما هنوز کار ما تمام نشده است، قرار است با این همه پوره موز چه کار کنید؟

همانطور که در بالا ذکر کردم شما می توانید در مدت زمان کمی مقدار زیادی غذای کودک درست کنید.

نکته اصلی این است که موزهایی را که بعداً از آنها استفاده نخواهید کرد ، منجمد کنید.

چگونه غذای کودک را فریز کنیم؟

برای منجمد کردن غذای کودک، باید سینی های مکعب غذای کودک را تهیه کنید. آنها به نوعی مانند سینی های یخ هستند که درب دارند.

کافی است موز پوره شده را درون سینی ها بریزید ، درب آن را بگذارید و در فریزر قرار دهید.

پس از یخ زدگی کامل، می توانید آنها را بیرون بیاورید و در کیسه های فریزر برچسب گذاری شده با تاریخ تهیه شده ذخیره کنید. موز را با این روش تا سه ماه در فریزر میتوان نگهداری کرد.

موز در یخچال یا یخ زدگی تمایل به سیاهی پیدا می کند.

این به معنای بد بودن آنها نیست! خوردن آنها کاملاً ایمن است، اما اگر می خواهید از این تیرگی جلوگیری کنید می توانید برای هر فنجان پوره موز یک قاشق غذاخوری آب لیمو اضافه کنید.

با این حال ، این کار را فقط در صورتی انجام دهید که کودک شما به اندازه کافی بزرگ است و می تواند مرکبات بخورد.

اکنون شما مقدار زیادی مکعب های پوره منجمد دارید.

حتما مطالعه کنید : فعالیت ها و بازی های آموزشی برای پیشرفت نوزادان 4 ماهه

چگونه می توان غذای منجمد کودک را آب کرد؟

برای استفاده مجدد از پوره های منجمد شده باید از قبل آنها را آب کنید.

چند روش مختلف برای آب کردن غذای کودک وجود دارد.

ساده ترین آن این است که شب قبل آن را در یک ظرف درب دار قرار دهید و بگذارید در یخچال ذوب شود. به این ترتیب روز بعد نرم و آماده استفاده خواهد شد.

با این حال ، بنابر تجربه بارها پیش آمده که من فراموش می کردم غذای کودکم را بیرون بگذارم و مجبور شدم آن را درست قبل از سرو کردن ذوب کنم.

من واقعاً توصیه نمی کنم غذای کودک را در مایکروویو آب کنید.

این کار نه تنها در غذای کودک نقاط داغی ایجاد می کند که می تواند کودک شما را بسوزاند بلکه برای غذای کودک نیز مضر است

بنابراین ، بهترین راه برای ذوب سریع مکعب های منجمد ، قرار دادن آنها داخل یک کاسه آب داغ است.

ممکن است مجبور شوید چند بار آب را عوض کنید و با سرد شدن، آب گرم تازه اضافه کنید.

همچنین گاهی اوقات مکعب را بچرخانید و با نرمتر شدن ، آن را خرد کنید تا سریعتر آب شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *