ویتامین ث چگونه می تواند زایمان را آسان کند؟
اخیرا متخصصان زایمان معتقدند که استفاده از ویتامین ث به مقدار زیاد می تواند دردهای زایمان را تخفیف داده و مدت زمان آن را به نصف تقلیل دهد.
دکتر (رابرت سن اسکات) متخصص بیماریهای زنان و زایمان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی میگوید: بیش از هزار بیمار من که از رژیم ویتامین ث پیروی کرده اند زایمان آسان و کوتاهی که گاهی حتی کمتر از یک ساعت به طول انجامیده داشته اند.
در هیچ کدام از این بیماران هیچ گونه پارگی یا کشیدگی دهانه رحم دیده نشده و بچه های همه آنها از سلامت کامل برخوردار بوده اند.
(دکتر اسکات) استفاده از ویتامین ث را با مصرف روزانه هزار میلی گرم در روز شروع کرده و آن را به ده هزار میلی گرم می رساند.
میزان مصرف مجاز روزانه متداول شصت میلی گرم در روز بوده است.
دکتر (ویلیام ساکدمن) از (سان دیا گو) که اخیرا دست به استفاده از همین روش زده است با دکتر اسکات کاملا هم عقیده است او در این مورد میگوید: مدت زایمان در زنانی که اولین بچه خود را به دنیا میآورند به طور معمول ۱۵ تا ۱۶ ساعت است در حالی که با استفاده از رژیم ویتامین ث این زمان به ۵ تا ۶ ساعت رسیده است.
به علاوه مادر با سرعت بیشتری به وضع معمولی بر میگرد د و این به آن معنی است که احتیاج بستری بودن در بیمارستان تقليل می یابد.
در استرالیا دکتر (ارشیوبدز) و (کالوکر نیور) که در یک بیمارستان دولتي به کار مشغول است این روش را در مورد سیصد تن حامله به کار برده نتیجه شگفت آور بوده او در این موارد بسیار با زنان حاملهای برخورد کرد که معتاد به الكل بودند و به هیچ عنوان نتوانستم آنها را از مصرف الکل باز دارم.
اما به کمک رژیم ویتامین ث آنها بچه های سالمی به دنیا آوردند.
این بچه ها در زمان رشد نیز سالم تر از بچه های دیگر بودند و کمتر دچار بیماریهای عفوني متداول در بين بچه های دیگر شدند.
این موارد نظریه دکتر (فرد کلتر) اولین پزشکی را که پانزده سال پیش این رویه را پایه گزاری کرد تأیید میکند.
دکتر کلتر بنیان گر در استفاده از ويتامین ث برای زنهای حامله میگوید اکثر اوقات زایمان زنهای تحت رژیم ویتامین ث بیش از ۳ تا ۴ ساعت به طول نمی انجامد.
من برای بیمارهایم در سه ماه اول حاملگی روزانه چهار هزار میلی گرم و در سه ماه آخر روزانه بین ده هزار تا پانزده هزار میلی گرم ویتامین ث تجویز میکنم.
در این رژیم هرگز یک مورد سقط جنین و یا پوسیدگی دندان که در بین زنان حامله بسیار متداول است دیده نشده است.
زنان باردار از خوردن پسته و گوشت و تخم مرغ در روزهای آخر خود داری و در عوض پرتقال و میوه زیاد میل کنند که طفل قدری کوچک تر و ضعیف شود که در موقع حمل فشار کمتر بشود.
برگ بو خشک را که بیش از یک سال از چیدن آن نگذشته باشد.
بکوبند و گرد کنند و دو قاشق سوپ خوری از آن را با قدری روغن زیتون مخلوط کنند و به هم بزنند و بمالند تا خمیر سفتی به دست آید بعد آن را روی پارچهای گذاشته نزدیک به زاییدن روی نافش بگذارند.
درد سخت زاییدن را برطرف میکند و بچه هم به راحتی در دست قابله قرار می گیرد این نسخه چندین بار در پاریس و شهرستان های فرانسه عمل شده و نتیجه مطلوب داده است.
دستورهای غذایی زنان باردار {فوق العاده موثر و مفید به قلم دکتر اژدری}
جوشانده برگ و دانه تخم شنبلیله عادت ماهیانه را باز و شهوت را زیاد زایمان را آسان می سازد و نشستن در آب مطبوخ آن زایمان را تسهیل مینماید.
(اگر ترکی) ریشه درختی است به قدر یک گرم ساییده و مقدار یک گرم هم زعفران مخلوط در شیر مادر ریخته زنان زائو موقع وضع حمل فزجه نمایند آسان شدن وضع حمل مفید است.
خوردن کوبیده پوست فلوس با زعفران و شکر و گلاب برای سختی زایمان و اخراج جفت بچه مفید دانسته اند.
شنا درد زایمان را کم میکند
پروفسور (هاجوم موزوگا) استاد دانشکده پزشکی توکیو که در این زمینه مطالعاتی کرده و معتقد است که از ۳۵ نفر زن آبستن که هفته ای سه بار زیر نظر او در آب شنا میکردند ۳۴ نفرشان خیلی راحت فارغ شده اند و فقط یکی از آنها از طریق سزارین زایمان کرده است.
به عقیده پروفسور نامبرده شنا سبب بهبود جریان خون و تقویت عضلات میشود و همین امر به زایمان بی درد کمک میکند.